Ingrediënten (4 personen)
1 bruin rond vloerbrood
2 eetlepels olie
1 grote ui, gesnipperd
250 gram kipfilet, in reepjes
1 eetlepel tandoorikruiden
4 stengels bleekselderij, in kleine blokjes
4 bospenen, in kleine blokjes
150 gram Griekse yoghurt
2 eetlepels koriander of peterselie, fijngehakt
versgemalen zwarte peper
4 blaadjes lollo rosso
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de kip en tandoorikruiden erdoor en bak de kipreepjes op hoog vuur in circa 4 minuten al omscheppend bruin en gaar. Laat ze iets afkoelen. Schep de bleekselderij en wortel met de Griekse yoghurt en 1 eetlepel koriander door de kipreepjes. Breng de salade op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens een uur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Snijd van de bovenkant van het brood een kap af en hol het brood iets uit. Leg de bladeren lollo rosso in het uitgeholde brood en schep de salade erin. Strooi de rest van de koriander erover.