Pierre Wind schrijft beste kinderkookboek ter wereld

15 februari 2010
Pierre Wind schrijft beste kinderkookboek ter wereld

Kinderkookboek Het smaakpretpark is het afgelopen weekend bij de Gourmand Cookbook Awards in de prijzen gevallen. Het laatste boek van topkok en tv-persoonlijkheid Pierre Wind werd in Parijs uitgeroepen tot beste kinderkookboek van de wereld. Het Smaakpretpark is een kook-, proef-, probeer- en doeboek dat voor kinderen werd geschreven.

Kosmos en Pierre Wind zijn apetrots op deze prijs. Alleen in Nederland al verschenen er, in het kader van de afgelopen Kinderboekenweek met als thema ‘Aan tafel’, tal van verschillende kinderkookboeken. Ook in andere landen was er het afgelopen jaar een groot aanbod aan kinderboeken. Dat uitgerekend Het smaakpretpark, ondanks de moordende concurrentie, is verkozen tot de beste van de wereld is dan natuurlijk des te mooier.

~De RestaurantKrant, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/pierre-wind-schrijft-beste-kinderkookboek-ter-wereld/

Overig nieuws