Presentatie Michelingids op 30 mei

Auteur: Redactie
Events Michelin 14 februari 2022
Presentatie Michelingids op 30 mei

De bekendmaking van de Nederlandse Michelinsterren wordt twee maanden uitgesteld. De Michelin Starr Revelation 2022 vindt plaats op 30 mei 2022 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Omwille van de huidige gezondheidscrisis heeft Michelin besloten de Michelin Star Revelation 2022 voor Nederland, die oorspronkelijk gepland was op 28 maart, uit te stellen naar de maand mei. Het organiseren van fysieke bijeenkomsten blijft momenteel beperkt.

Uitdagend

Door de Michelin Star Revelation Nederland 2022 met 2 maanden uit te stellen, wil de gids alles in het werk stellen om de sector opnieuw samen te brengen om zijn nieuwe jaargang te vieren. "Hoewel de afgelopen maanden bijzonder uitdagend zijn geweest voor de restaurantsector, zijn de Nederlandse chefs blijven doorgaan met het aanbieden van gastronomische belevingen van een zeer hoog niveau, die bij onze inspecteurs goed in de smaak vielen. Wij willen dat deze toewijding, dit talent en dit streven naar uitmuntendheid centraal staan bij de bekendmaking van onze volgende selectie; een huldiging waarbij wij meer dan ooit de restauranthouders willen betrekken die de Nederlandse culinaire scene levendig houden.” aldus Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de Michelingids.

Online

In afwachting van de Michelin Star Revelation Nederland 2022, nodigt de Michelingids alle foodies uit om de website guide.michelin.com regelmatig te raadplegen. Sinds het najaar van 2021 onthullen onze inspecteurs iedere maand drie restaurants die deel uitmaken van de selectie van de Nederlandse gids. Tot slot zal de editie 2022 van de Michelingids Nederland uitsluitend online beschikbaar zijn, zodat fijnproevers over de meest recente en actuele aanbevelingen beschikken. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws