PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B professional of the year 2018'.
De World Luxury Restaurant Awards onderscheiden elk jaar toonaangevende restaurants om hiermee de internationale competitie te versterken en de kwaliteit van het eten en de service in de high-end restaurantindustrie verder te laten groeien. De awards worden gekozen op basis van een juryrapport en publieksstemmen.
PRESSROOM Amsterdam sleepte de volgende awards in de wacht:
De derde World Luxury Restaurant Award is een bekroning op het werk van Head Bartender Mustafa Bodour. Eerder dit jaar creëerde hij een geheel nieuwe kaart waarbij hij zich liet inspireren door de roaring twenties.
Dit is niet de eerste keer dat INK Hotel Amsterdam en restaurant PRESSROOM in de prijzen vallen. De service, look & feel en kwaliteit werden eerder dit jaar al door meerdere awards onderscheiden. "Wij zijn enorm trots dat wij met het gehele team onze gasten dagelijks kunnen blijven verrassen met de service die wij bieden. Deze awards bekronen de inzet, energie en het enthousiasme van ons team. We zijn zeer vereerd met deze prachtige erkenning van het harde werk", aldus General Manager Jolanda Sadni Ziane.
Naast de World Luxury Restaurant Awards mocht INK Hotel Amsterdam eerder dit jaar de volgende awards in ontvangst nemen:
Het hotel en restaurant zijn daarnaast genomineerd voor meerdere awards die later dit jaar worden uitgereikt: