De eerste dag van het evenement Prikkel je Zintuigen is volop aan de gang. De chef-koks spelen met de zintuigen van de gasten en de entree is overweldigend en spannend tegelijk.
*Prikkelende ochtend*
Het ochtendprogramma van het evenement is bijna afgelopen. De ochtend is ingevuld met kooksessies uitgevoerd door koks als Monique Nefkens en Rob Schollen. Beide gebruikten apparatuur van Levens zodat voor de horecaondernemer meteen duidelijk wordt hoe zij deze sessies kunnen toepassen in de praktijk. Meerdere koks hebben de smaakpapillen van de bezoekers geprikkeld en door middel van een culinaire modeshow werden de gerechten uitgeserveerd. Een hoop inspiratie voor bezoekers om de menukaart aan te pakken of om de inkoop van producten aan te pakken.
*Nog twee dagen*
Vanmiddag wordt er nog een middagprogramma georganiseerd waar u meer dan welkom bent. Dinsdag en woensdag bent u ook meer dan welkom op de beurs. Kom langs in het Culinair Pretpark in Gilze.
~Myrtille Vromans~
Prikkel je Zintuigen is volop bezig
29 oktober 2012