Ingrediënten (4 personen)
Burgers:
400 gram Makro pulled pork
4 Makro brioche burger buns
4 eetlepels baconjam
100 milliliter barbecuesaus
600 gram varkensprocureur
200 gram buikspek zonder zwoerd
2 eetlepels fijngehakte salie
Koolsalade:
150 gram fijngesneden witte kool
160 gram fijngesneden rode kool
80 gram fijne julienne van wortels
160 gram rode ui, in brunoise
Dressing:
150 gram Hellmann’s REAL
40 milliliter appelciderazijn
2 theelepels mosterdpoeder
1 eetlepel grove mosterd
2 eetlepels Aro honing creamy
2 eetlepels fijngehakte peterselie
Bereiding
Maal de varkensprocureur en het buikspek grof. Meng salie door het gehakt. Voeg peper en zout toe. Maak er vier burgers van. Meng alle rauwkost. Meng de dressingingrediënten. Schep de dressing door de rauwkost. Gril de burgers en verwarm de pulled pork. Halveer de brioche buns overdwars en toast het brood. Besmeer de onderste helft met een eetlepel baconjam. Beleg met koolsalade, varkensburger, pulled pork en barbecuesaus.