De "themawereld PUUR":http://www.horecava.nl/Bezoekers/Pages/informatie-hotel.aspx?utm_source=Restaurantkrant.nl&utm_medium=Advertorial&utm_term=15-dec-12&utm_campaign=Bannercampagne%2B2012 staat in het teken van vers, biologisch, fair trade en verantwoorde voedselproductie. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Op zoek naar de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar PUUR!
*Wat is er te doen?*
Zo is er op dinsdag een presentatie met het thema Eigen moes- en kruidentuin voor restaurants en op woensdag poneert chef-kok Eric van Veluwen de stelling Is biologisch duur? Op donderdag praat hij over de Oerdis. Wat stond er op het menu van onze voorouders? En wat betekent dat voor de keuken van 2013? Ook worden trends uit de bewuste en duurzame voedselketen belicht in de wereldbioscoop op Puur. Zoals urban farming, daktuinen, lokaal eten, food printing, slow food & cooking en bistronomie. Het is een gemakkelijker manier om snel op de hoogte te zijn van wat er speelt in uw sector. Laat u verrassen op de Horecava, van 7 tot en met 10 januari.
PUUR, nieuwe themawereld Horecava
4 december 2012