Record: spitskool op 103 manieren

5 december 2012
Record: spitskool op 103 manieren

Tijdens de laatste tweetjam van Gastronomix.com van het jaar kwamen ruim zestig chefs bij elkaar om zoveel mogelijk componenten met spitskool te verzamelen. Het leverde in totaal 103 componenten op.

*Bijzonder met alledaagse ingrediënten*
De recordpoging die werd gehouden bij Koppert Cress was een initiatief om aan te tonen dat koks ook met alledaagse ingrediënten onderscheidend kunnen koken en dat kennisdelen synergie veroorzaakt. De aanwezige chefs waren getuigen van het positieve effect.

*Ook in 2013*
Volgend jaar zal Gastronomix.com opnieuw een aantal livesessies organiseren waarbij de gebruikers van de website hun kennis met elkaar kunnen delen om zo mee te bouwen aan het kennis- en inspiratieplatform.

Alle spitskool-componenten zijn te bekijken op de "website van Gastonomix":http://www.gastronomixs.com/nl/ingredienten/87-spitskool.html?utm_source=Gastronomixs+nieuwsbrief&utm_campaign=4ed8e07723-Het+spitskoolrecord+is+geslaagd!&utm_medium=email.

Overig nieuws