Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle stand van tweesterrenrestaurant Beluga Loves You. Chef Hans van Wolde onthulde om 16.30 uur een metershoge blow-up van de cover van zijn eerste Beluga Magazine. In het 144 pagina’s dikke magazine worden straks met passie en lef zowel bekende als nieuwe concepten, gezichten en gerechten getoond.
Het eerste nummer staat in het teken van het thema Legends. Legendarische mensen, legendarische gerechten, legendarische kunst, cultuur en muziek.
Lancering
Het glossy magazine met veel informatie over wat de echte foodie wil weten van een tweesterrenrestaurant in bourgondisch Maastricht, wordt medio oktober gelanceerd ten tijde van de Folie Culinaire. Het eerste exemplaar wordt tijdens een diner in restaurant Beluga overhandigd aan door Hans aangewezen future legends, Bas van Kranen van restaurant De Leuf en Jos Grootscholten van restaurant Perceel.
Reserveren
Belangstellenden kunnen het eerste nummer van Beluga Magazine alvast via de website bestellen. Daarbij maken zij kans op een zes-persoons Beluga diner thuis. Onder de groep belangstellenden die het magazine gereserveerd hebben, worden twee winnaars geselecteerd.