Bloem Eten en Drinken is afgelopen vrijdag gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Bloem heeft het gouden certificaat ontvangen: de
menukaart is 100% biologisch. Het café-restaurant heeft met het keurmerk de primeur in Amsterdam.
*Primeur*
"We kiezen bewust voor biologische producten, het liefst ook uit de streek. Dit met het oog op dierenwelzijn, onze gezondheid en een mooiere wereld. En natuurlijk omdat het veel lekkerder is", vertelt Daniël Hutchinson, bedrijfsleider bij Bloem. "We zijn heel blij met het gouden EKO-keurmerk, omdat het aantoont dat we écht volledig voor biologisch gaan. Dat we de primeur hebben in Amsterdam, daar ben ik natuurlijk erg trots op!"
*Keurmerk*
Een gouden keurmerk betekent dat er in de keuken geen producten gebruikt worden met kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of producten die met gentech gemaakt zijn. In plaats daarvan kiest het restaurant voor ingrediënten die zo natuurlijk mogelijk zijn geteeld of gekweekt.
~Mirte Bouman~
Restaurant Bloem krijgt EKO-keurmerk
5 oktober 2015