Het als duurzaam bekend staande restaurant Bolenius doet deze status eer aan. Voor de zomersluiting wordt de koelkast leeg gekookt. Gasten die op 9 augustus komen eten, krijgen van alle te
gebruiken ingrediënten vijf verrassingsgerechten voorgeschoteld totdat alles op is. Deze speciale avond kost 50 euro. Daarna gaan de brigades van SVH Meestergatheer Xavier Giesen en SVH Meestergastheer Luc Kusters twee weken met vakantie. De zaak in Amsterdam is dan voor gasten even dicht tot 26 augustus.
Op de foto: Giesen en Kusters samen met Robert Kranenborg "ten tijde van het uitreiken van de SVH Meestertitels":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/kranenborg-overhandigt-titels-bij-bolenius-14863/.
Foto: Govert Driessen Fotografie i.o.v. SVH
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl
Restaurant Bolenius kookt koelkast leeg
25 juli 2013