Restaurant Diner in Amersfoort wil het onderzoek naar kinderkanker steunen. Op dinsdag 18 en woensdag 19 augustus serveren zij daarom een speciaal viergangenmenu voor 34,50 euro. Van de totale omzet plus fooien van deze avonden zullen ze 20 procent doneren aan Villa Joep. Dit fonds zamelt geld in voor neuroblastoom kinderkanker. Alle ingezamelde opbrengsten komen ten goede aan onderzoeken. Dankzij Villa Joep zijn er momenteel drie onderzoeken gestart. De eigenaars van Restaurant Diner, gastheer Erik Busscher en chef-kok Jerry van de Burgwal zijn overtuigd dat ze als ondernemer hun steentje aan de maatschappij moeten bijdragen.
Naast Restaurant Diner dragen ook de leveranciers Simmer Foodservice uit Barneveld en kaasspecialist Fred de Lange uit Leusden Villa Joep ook een warm hart toe en ondersteunen de actie door producten te sponsoren. Middels deze avonden willen de initiatiefnemers graag zoveel mogelijk geld ophalen en nieuwe donateurs werven voor Villa Joep. Bij een succesvolle opbrengst voor dit fonds wordt de actie maandelijks herhaald.
~De RestaurantKrant, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/restaurant-diner-schenkt-deel-omzet-aan-onderzoek/
Restaurant Diner schenkt deel omzet aan onderzoek
10 augustus 2009