Erik Jan van Dam, chef-kok bij restaurant Divinatio in Utrecht en winnaar van het tv-programma Hermans Helden, heeft samen met zijn vrouw Carina van Dam en hun team het restaurant afgelopen jaar op de kaart gezet. Ook nieuwe concepten zijn geïntroduceerd, waaronder de Quick Quality Lunch en Champagne@Saturday.
*Ongelofelijk trots*
Carina van Dam, maître Divinatio: ÂEen jaar geleden gooiden wij het roer om, vol overtuiging en passie hebben wij in het afgelopen jaar Divinatio op de culinaire kaart van Nederland gezet. Hier zijn wij ongelofelijk trots op.Â
*Vier het leven*
De nieuwe concepten versterken het gedachtegoed van Divinatio, quality cuisine: het geluk en het leven moeten gevierd worden. Divinatio pretendeert dan ook hét restaurant te zijn, waar elke gelegenheid er één is om gevierd te worden.
*Gastvrijheid bekroond*
Behalve het succes van de geïntroduceerde concepten is het echtpaar Van Dam en het team van het restaurant trots op alle vermeldingen in gidsen en magazines. Divinatio staat behalve in de Lekker ook in de SpecialBite en in Welkom 2011, de gastvrijheidgids van het Gastvrijheidsgilde. Divinatio is daarmee één van de kleine honderd horecabedrijven in Nederland die zijn bekroond tot gastvrij horecabedrijf. Ook staat het bedrijf vermeld als IENS Topper 2011.
*Hermans held*
Carina en Erik Jan van Dam, werkten ruim zes jaar samen bij hotel-restaurant Karel V in Utrecht, gevolgd door twee jaar bij restaurant Liefferinks Rosbeijer in Leusden. Erik van Dam heeft voor deze tijd meegedaan aan het tv-programma Hermans Helden van Herman den Blijker. Door het winnen van dit programma werd hij chef-kok bij restaurant Las Palmas te Rotterdam. Nu zijn beide ruim een jaar aan de slag bij Divinatio.
~Frank Lindner~
Restaurant Divinatio trots op behaald succes
16 maart 2011