Restaurant Kookpunt telt 500 couverts

12 juli 2011
Restaurant Kookpunt telt 500 couverts

Het pas geopende restaurant Kookpunt in Roosendaal is met 500 couverts verdeeld over 1.300 vierkante meter in één klap het grootste restaurant van de regio geworden. Het live cooking buffetrestaurant gaat Italiaanse, mediterrane, Aziatische, en Franse gerechten serveren.

*Opvolging*
Mevrouw Long Feng Tang en haar broer Long Quan Jin zwaaien er de scepter, zo is te lezen in BN De Stem. Mevrouw is bekend van Indonesisch restaurant Bali in het centrum van Bergen op Zoom. Haar zoon Yi Qiang Tang zal daar voor de opvolging zorgen.

*Eerst langs de kassa*
Gasten kunnen er terecht voor 23,95 euro per persoon op basis van een 2-uursarrangement en 28,95 voor 3 uur, non-alcoholische dranken en luxe desserts inbegrepen. Gasten komen eerst langs de kassa en kunnen daarna toetasten.


~Frank Lindner~

Overig nieuws