Restaurant Noble wordt Noble Gastro House

Auteur: Redactie
Ondernemen 1 april 2025
Restaurant Noble wordt Noble Gastro House

"Goed eten, betaalbare wijnen en een relaxte sfeer", dat belooft Edwin Kats vanaf vandaag met Noble Gastro House, de nieuwe naam van Restaurant Noble aan het Wilhelminaplein in Den Bosch. Meer eenvoud in de gerechten, sympathieke prijsstelling, een sfeer als thuis en met Lars Albers als nieuwe Chef de Cuisine.

"Minder complex waardoor het allemaal losser kan en mag, maar wel met de uitmuntende smaak en kwaliteit waar Lars en ik voor staan", aldus Kats.

Toegankelijker

"We zijn doorlopend geopend vanaf 12.00 uur en onze gasten kiezen. Bites en een borrel aan de bar, snelle lunch, alleen een hoofdgerecht met een lekker glas wijn, een zakendiner of uitgebreid culinair genieten, alles kan bij ons in huis."

De kaart wordt kleiner en wisselt regelmatig. De hoofdgerechten worden ook in kleine porties geserveerd. Daarnaast is het befaamde ‘Katshuis’, de uitgebreide wijncollectie, aangevuld met 65 topwijnen tot 65 euro. De private dining is dé plek om iets te vieren of voor een bijzondere/zakelijke bijeenkomst met 8 tot 15 personen, waarbij het team alles tot in de puntjes verzorgt. Elke twee maanden gaan Lars en Edwin hun passies delen tijdens Noble Gastro House Presents.

Edwin Kats behaalde als jongste kok ooit de titel SVH Meesterkok. Was topchef van De Swaen met één ster en kookte zelfs twee sterren bij La Rive in het Amstel Hotel. Na een aantal jaren in Libanon en China opende hij in 2013 Noble in Den Bosch en in 2018 Noble Kitchen in Cromvoirt, dat al sinds 2020 bekroond is met een Michelin ster.

Lars Albers kookte drie jaar als Sous Chef bij François Geurds en kookte zes jaar één ster als Chef de Cuisine bij Restaurant Noble. Hij bouwde zijn carrière op in de keukens van De Librije***, Prinses Juliana te Valkenburg, Cordial in Oss en De Kersentuin te Amsterdam. In 2020 opende hij Vigor in Vught dat al snel werd bekroond met een Michelin ster, maar in 2024 moest sluiten. Zijn uitzonderlijke talent past uitstekend bij Noble Gastro House waar smaak en kwaliteit voorop staan.

Fotografie: Peter Hermeling, Bluemonque Creatives

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws