Kok Ramon Beuk opent op 1 augustus de deuren van het restaurant VOOREENMAAND. In evenementenlocatie ÂDe Glazen Ruimte in Maarssen worden 11 maanden
per jaar evenementen, (bedrijfs)feesten, seminars en vergaderingen georganiseerd. Eén maand per jaar wordt de benedenetage van De Glazen Ruimte omgebouwd tot restaurant door Beuk, die tevens ondernemer is binnen deze locatie.
*Surinaamse ingrediënten*
Nieuw dit jaar is dat Beuk een aantal bevriende gastchefs van sterrenrestaurants heeft uitgedaagd om met uitsluitend Surinaamse ingrediënten een gerecht te maken.
De chefs zullen elke zondag en maandag tijdens restaurant "VOOREENMAAND":http://www.vooreenmaand.nl/ een gerecht op sterrenniveau presenteren binnen het menu van Ramon. Verwacht dit jaar bij VOOREENMAAND o.a. Onno Kokmeijer, Edwin Vinke, Jamie van Heije, Marcel de Leeuw, Marco Blok en Pascal Jalhay. De overige chefs blijven nog even een verrassing.
"*MEER LEZEN OVER RAMON BEUK? KLIK HIER!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=ramon+beuk&x=zoeken
~Linda Groothuijse~
Restaurant Voor een maand
28 juli 2014