Na al flink wat vestigingen verspreid over het hele land, is het voor restaurantketen De Beren tijd voor eentje op een zeer centrale plek: het centrum van Utrecht. Middenin het bruisende deel van de Domstad opent op donderdag 21 juni de 36e vestiging van de succesvolle horecaformule. Utrechtenaren en andere liefhebbers van goed eten kunnen hier onder meer terecht voor de ‘all time favorites’, zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs. Om de opening te vieren is juli omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten voor maar 8,50 kennis kunnen maken met de populaire burgermenu’s.
Lunch in de zon
Gasten kunnen iedere dag vanaf 11.30 uur in de zaak aan het Ledig Erf terecht voor een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Geniet bijvoorbeeld van een uitgebreide middaghap, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes, op het terras in het zonnetje. Rond het borreluur lenen de fijne bar met sfeervolle zitjes zich perfect voor gezellige borrels met vrienden, familie of collega’s.
Beren ‘classics’ van de houtskoolgrill
’s Avonds kunnen de gasten natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. De meeste gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant! Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Pathé of Kinepolis. Dit Beren Biosarrangement kost 29,50 per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.
Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.
Het nieuwe restaurant in Utrecht is helemaal af, maar mist nog wel een enthousiaste franchisenemer. Wie interesse in deze uitdagende baan heeft, kan contact opnemen met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Wie het keuken- of bedieningsteam wil komen versterken, kan een sollicitatie indienen via de website.