Samenwerking sterrenrestaurant en grand hotel

15 april 2009
Samenwerking sterrenrestaurant en grand hotel

Het Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden slaat de handen ineen met sterrenrestaurant Frouckje State in Rijperkerk. General manager Tjeerd Holtrop van het hotel en patron Thom van der Heide van het restaurant zijn een gastronomische samenwerking aangegaan. Van der Heide: "Wij krijgen regelmatig de vraag van onze gasten waar ze in de buurt op niveau kunnen overnachten. Met de opening van het Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden kunnen we aan die vraag voldoen. Tevens was het hotel op zoek naar een partner voor een gastronomisch tweedaags arrangement. Met deze samenwerking snijdt het mes aan twee kanten."

Hotelmanager Holtrop vult aan: “Frouckje State kan hun gasten een goed hotel aanbieden op een paar minuten rijden van Rijperkerk en gasten die culinair willen genieten en ook Leeuwarden willen ontdekken kunnen het Fries Royaal Gastronomisch Arrangement reserveren. Een privé chauffeur zorgt voor het vervoer van het Post-Plaza naar Frouckje State en overdag kunnen de gasten Leeuwarden ontdekken of genieten van een massage in onze wellness.” Een avond wordt er gegeten bij het sterrenrestaurant, de andere in het hotel bij Brasserie Lourens.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/samenwerking-sterrenrestaurant-frouckje-state-en-grand-hotel-post-plaza/

Overig nieuws