Dinsdag 6 september om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Marcel Wijnberger (nieuwe vestigingsdirecteur Sligro Haarlem) verrichten samen met enkele klanten de officiële openingshandeling.
Volledig vernieuwd
Na vele andere steden in het land, kan nu ook ondernemend Haarlem kennismaken met de vernieuwde Sligro. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Het assortiment is uitgebreid inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, groenten & fruit en brood & banket. Uniek in de regio en een ‘must-see’ voor iedere ondernemer.
Kees Kiestra: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dat is prima gelukt en naarmate de verbouwing vorderde werden de klanten bijna enthousiaster dan wijzelf! Echt elke horecaondernemer en MKB-er kan bij ons terecht voor zijn bedrijfsmatige inkopen”.
Regionaal culinair podium, workshops en masterclasses
Op dinsdag 6 september hebben we een inspirerend programma samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, masterclasses, food-trucks en nog veel meer. Tv-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en onze beste wijnhuizen komen naar Haarlem.
Er worden masterclasses gegeven door onder meer tv-kok Angélique Schmeinck (SVH Meesterkok en bekend van 24Kitchen). Culinaire demonstraties worden verzorgd door onder andere Mark Gratema (Restaurant ML★, Haarlem), Ron Blaauw (patron/cuisinier Ron Gastrobars) en Kevin Kion & Daniël Damen (MANO Restaurant, Haarlem).
Op de foto is een andere vestiging van Sligro te zien