Str’eat opent deuren met tien verschillende keukens en drie bars

Auteur: redactie
Opening 12 april 2024
Str’eat opent deuren met tien verschillende keukens en drie bars

Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17 april 2024 is Str’eat geopend. Dagelijks zijn bezoekers welkom om te kijken, proeven en te beleven wat Str’eat te bieden heeft.

In een robuuste industriële setting genieten gasten ‘s ochtends van een cappuccino of smoothie met dagvers gebak of een lekker vers broodje. Of het nu voor een zakelijke ontmoeting is of om alleen te werken of te studeren, Str’eat biedt een veelzijdige omgeving. Tijdens de lunch bereiden de verschillende keukens heerlijke gerechten, terwijl het later op de dag dé plek wordt om te borrelen, te proosten of te genieten van een hapje op het terras met ruim 250 zitplaatsen binnen en ruim 200 op het gevelterras.

Str’eat draait om de combinatie van eten en drinken in een onderscheidende beleving. Van een snelle hap tot uitgebreid borrelen met speciaalbieren en cocktails, alles is mogelijk. Met het gebruik van glas en servies wordt duurzaamheid benadrukt.

Als een vernieuwende ‘all day’ horecaformule sluit Str'eat aan bij diverse doelgroepen en zal het actief deelnemen aan passende evenementen in Eindhoven en Strijp-S, waaronder speciaalbierproeverijen, foodthema-evenementen, proeverijen, demonstraties en live- of dj-optredens.

Welke keukens zijn bij Str’eat te vinden?

10 Grams

Dankzij ervaring in Italië en internationaal, kan 10 Grams snel hoogwaardige gerechten bereiden met verse ingrediënten, vooral truffels, dankzij de directe aanvoer van truffels uit Umbrië. 10 Grams is gespecialiseerd in truffelvoorgerechten en traditionele Italiaanse gerechten van topkwaliteit.

Basta Pizza!

Basta Pizza is een klein familiebedrijf uit Eindhoven met een passie voor Italiaanse Roman Style pizza, ooit begonnen met een oude SRV-bus en nu met tien houtgestookte ovens op festivals en feestjes door heel Nederland.

Bukka9

Bukka 9 neemt je mee langs de heerlijkste gerechten uit verschillende Afrikaanse landen. Alles is dagvers, met liefde bereid en komt uit de authentieke Afrikaanse keukens.

Infinitea

Ontdek Infinitea, waar passie voor thee sinds 2015 nieuwe smaken heeft verkend en waar elk drankje een avontuur is. Naast een assortiment aan gezonde lekkernijen en voorverpakte thee om mee naar huis te nemen, verkopen we ook het populaire drankje Bubble Tea.

Loaded

Geniet van afgetopte frieten, oversized gevulde Nacho bowls en heerlijke snacks bij Loaded, perfect om te delen met vrienden of voor jezelf te houden, met verrassende gerechten, authentieke smaken en een vette presentatie.

Lotus by Jermain

‘Lotus by Jermain’ combineert Aziatische smaken met een focus op de Indonesische roots van Jermain de Rozario. Lotus biedt een scala aan gerechten van streetfood tot fine dining, en streeft naar het leveren van kwaliteit boven snelheid en volume, met een op=op-mentaliteit.

Memories of Damascus

Ontdek de rijke smaken van de Syrisch-Libanese keuken bij Memories of Damascus, met verse mezze, maaltijden en Arabische zoetigheden. Alles is 100 procent halal.

NADD (No After Dinner Dip)

Lekker eten dat goed is voor je lijf én de planeet. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, waarom is dat dan niet zo? NADD maakt het verschil: wij serveren gewoon goed eten dat stoer en onweerstaanbaar is. Old school fastfoodketens lusten we rauw.

Strijp Centraal

Bij Strijp Centraal geniet je zeven dagen per week van ons all-day lunch concept met gezonde en tijdloze producten, inclusief Belgisch belegde broodjes en 100 procent honderd rundsburgers, terwijl we lokale hoogtepunten van Eindhoven benadrukken.

Yuzu Streetfood

Bij Yuzu Streetfood draait alles om kwaliteit, ingrediënten en smaken, en biedt een urban mix van Japans, Peruaans (Nikkei) en Mexicaans. De Nikkei keuken omarmt opvallende kleuren en een volle smaak door onze kwaliteitsingrediënten.

Bars

Drie unieke barconcepten die samen zorgen voor een aantrekkelijk, onderscheidend en aantrekkelijk drinks aanbod.

Central Bar

De grote centrale bar is de plek om jouw heerlijke drankje te bestellen uit een breed aanbod. Van de warme dranken, een ruim aanbod een speciaalbieren op tap en fles, frisdranken tot top huiswijnen.

Bobby’s Bar

De beste gin-tonics en cocktails door Bobby’s Bar. Bobby’s Bar verzorgd vanuit een vintage bar geheel in Bobby’s stijl een uniek cocktail en gin-tonic aanbod. Bobby’s bar heeft als bewezen en bestaand concept naast Helmond en Den Bosch ook al twee succesvolle vestigingen in het centrum van Eindhoven.

The Wine Bar

Het nieuwe en onderscheidende horecaconcept van The Wine Bar is onlangs ook al met succes in Helmond neergestreken. Hier is een breed en uitdagend aanbod van de beste wijnen en bubbles te vinden vanuit wijnhuizen uit alle windstreken.

Overig nieuws