Topkoks delen hun recepten in Good Food Book

15 oktober 2015
Topkoks delen hun recepten in Good Food Book

Wat kookt een topkok voor z’n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Vijftig recepten van topkoks, foodies en bekende
Nederlanders zijn verzameld in het Good Food Book.

*Recepten*
Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw, Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma, Erik van Loo en vele andere topkoks delen hun recepten. Van het broodje bal van sterrenchef Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers tot de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis, de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom en de Thaise beef salade van Martijn Krabbé.

*Wereldvoedseldag*
Het Good Food Book wordt morgen gelanceerd, tijdens de Wereldvoedseldag. De stichting FDBCK schenkt voor ieder verkocht boek veertig schoolmaaltijden aan kinderen in Malawi.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws