In Maastricht kan het even niet op voor Tout à Fait van Bart en Sandra Aussems en hun team. Het restaurant vierde eerder dit jaar het 12,5-jarig jubileum en per 1 september opent een zusterrestaurant.
*Eenvoudig maar goed*
In de Sint Bernardusstraat komt een laagdrempelige bistro naast het gastronomische restaurant dat tegenwoordig door het leven gaat als TAF. Het zusje moet betaalbare Franse eenvoud verenigen met culinaire perfectie. Eenvoudig maar goed.
*Menu- en wijnkaart*
Aussems zet het Belgische Boeuf la Roche centraal op de menukaart. Naast het dry-aged vlees kunnen gasten ook terecht voor kreeftensoep, gebakken sliptong en oesters. De wijnkaart bestaat alleen uit Franse wijnen, op een Limburgse Apostelhoeve na.
Aussems zag zijn kans schoon toen het pand van de buurman te koop kwam te staan. Met de brigade zit het al snor. TAF heeft meerdere medewerkers in de keuken die chef-waardig zijn.
~Frank Lindner~
Tweede restaurant voor Tout a Fait
28 augustus 2012