Veel voor weinig is de trend

22 oktober 2014
Veel voor weinig is de trend

De Eindhovense ondernemer Wolfgang Meidl is trots op zijn nieuwe restaurant De Steakfabriek. Vandaag opent het restaurant zijn deuren. Het devies: veel
voor weinig. Meidl is eigenaar van negen horecazaken in de regio en wil een ander publiek aantrekken met zijn nieuwe zaak. Voor 21 euro eet men een toptournedos in zijn zaak; bij concurrenten betaalt men daar al gauw 35 euro voor. Bij bestudering van de restauranttrends valt te zien dat restaurants in het 'lagere segment' of restaurants die veel voor weinig bieden, duidelijk beter presteren dan duurdere restaurants. Juist zaken met een Nederlands/Franse keuken hebben het zwaar.

*Verbouwing*
De zaak is tijdens de verbouwing gewoon open gebleven. Op dezelfde locatie was eerder restaurant New York gevestigd; ook een zaak van Meidl.

"*MEER LEZEN OVER RESTAURANTS & VERBOUWINGEN?*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=verbouwing&x=zoeken

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws