Vernieuwd Madam Restaurant & Skybar in A’DAM Toren heropent haar deuren

Auteur: redactie
Opening 9 april 2024
Vernieuwd Madam Restaurant & Skybar in A’DAM Toren heropent haar deuren

Na een verbouwing en herpositionering is Madam Restaurant & Skybar in Amsterdam op zaterdag 20 april weer klaar om gasten te verwelkomen met een compleet vernieuwde ervaring. Zowel de look-and-feel als de identiteit van het restaurant en de bar zijn getransformeerd; elegant maar toch een beetje ondeugend.

Bij Madam draait het allemaal om shared dining. De menukaart is geïnspireerd door de Aziatische keuken. Denk aan gerechten als een crispy zalm roll met verse nori en een vleugje pittige wasabi, zachte miso aubergine verfijnd met verse bieslook en knapperige amandelschilfers en buikspek, 24 uur gepekeld en langzaam gegaard met een krokant gekarameliseerd jasje, geserveerd met gochujang, kimchi en kaffir lime.

Naast het restaurant is de skybar gevestigd waar DJ’s muziek zullen draaien voor een gevulde dansvloer, met uitzicht over de hele stad.

“Madam krijgt haar eigen identiteit in de A’DAM Toren en dit is terug te zien in de kleinste details, van de muziekprogrammering tot aan de personeelskleding, wijnglazen, verlichting en meer. Door regelmatig zelf buiten de deur te dineren heb ik veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe concept van Madam en ben ik ervan overtuigd dat het restaurant en de bar zowel de Nederlandse als internationale gasten zal aanspreken. Zoals onze slogan luidt: ‘Nothing brings people together like good food and great music’”, aldus Khalil Larosi, manager bij Madam Restaurant & Skybar.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws