Op dit moment gebeurt er veel in horecaland. Zo is er een tekort aan personeel en stijgen de prijzen van de inkoop. Veel horecaondernemers hebben hun kaart al aangepast om flexibeler en makkelijker te kunnen werken.
Belegde broodjes zijn altijd een goede margemaker geweest. Maar in deze tijden kijkt elke ondernemer weer kritisch naar de gebruikte ingrediënten. Johma Professional denkt graag mee met de ondernemer. Niet alleen moeten personeelstekorten en pieken worden opgevangen maar de marge moet ook gewaarborgd blijven.
De Johma Professional salades zijn, zoals de naam al zegt, speciaal ontwikkeld voor de professional. De jarenlange ervaring, sinds 1968, is gebruikt om de allerlekkerste salades ook binnen het foodservice kanaal te kunnen leveren.
Uit smaakonderzoek van juni 2022 blijkt zelfs dat de Johma Professional salades het allerlekkerste zijn.
Het allerlekkerste: Simpel en snel
Wij hebben recepten voor de allerlekkerste broodjes ontwikkeld die simpel en snel te bereiden zijn. Niet alleen zijn deze broodjes een verrassing voor jouw gast door smaak en presentatie maar zijn te bereiden met een paar simpele toevoegingen. Hierbij geven wij je graag 5 overheerlijke recepten voor een broodje tonijnsalade.
Gratis Smaakmaker schort
Bij afname van 2 verpakkingen Johma 1kg salades ontvang je nu tijdelijk een gratis Smaakmaker schort. Kijk hiervoor op onze website.
1. Italiaanse Bol Vitello
Benodigdheden:
1 St. Italiaanse Bol
50 Gr. Tonijnsalade
20 Gr. Fricandeau
5 Gr. Rucola sla
10 Gr. Gemarineerde tomaat
3 Gr. Bosui
Bereiding:
Stap 1 Bak de Italiaanse bol af en snijd deze doormiden als deze is afgekoeld
Stap 2 Besmeer deze met de tonijnsalade
Stap 3 Beleg het broodje nu met de fricandeau
Stap 4 Garneer het geheel met rucola sla, gemarineerde tomaat en gesneden bosui
2. Wrap tonijn salade en groene pesto
Benodigdheden:
1 St. Wrap
60 Gr. Tonijnsalade
10 Gr. Groene pesto
15 Gr. Gemengde sla
10 Gr. Gemarineede tomaat
5 Gr. Rode ui
Bereiding:
Stap 1 Leg de wrap met de licht kant naar boven
Stap 2 Besmeer deze met de tonijnsalade
Stap 3 Besprenkel de groene pesto nu op de tonijnsalade
Stap 4 Leg nu de gemengde sla in een lange horizontale baan op ongeveer 1/3 van de onderste rand
Stap 5 Verdeel boven op de sla fijn gesneden gemarineerde tomaat en bos ui
Stap 6 Rol de wrap nu dicht en snijd deze schuin doormidden
3. Panini Tuna melt
Benodigdheden:
1 St. Panini
60 Gr. Tonijnsalade
40 Gr. Tomaat
10 Gr. Rode ui
15 Gr. Kaas geraspt
Bereiding:
Stap 1 Verwarm de panini een paar seconden tussen een voorverwarmde tosti-ijzer
Stap 2 Snij de panini nu bijna helemaal in en klap deze open
Stap 3 Beleg de panini nu met de tonijnsalade
Stap 4 Beleg deze nu met fijn gesneden ringen tomaat en rode ui
Stap 5 Bestrooi deze met de gerapste kaas naar keuze
Stap 6 Sla de de panini weer dicht en verwarm deze weer tussen de tosti-ijzer tot de kaas is gesmolten
4. Waldkorn Tonijn
Benodigdheden:
1 St. Waldkorn
60 Gr. Tonijnsalade
5 Gr. Gemengde sla
15 Gr. Komkommer
5 Gr. Paprika
2 Gr. Bieslook
Bereiding:
Stap 1 Bak het waldkornbroodje af en snijd deze doormidden als deze is afgekoeld
Stap 2 Besmeer deze met de tonijnsalade
Stap 3 Garneer het nu af met de gemengde sla, dunne schijfjes komkommer en brunoise van paprika
Stap 4 Bestrooi deze met fijn geneden bieslook
5. Kaiserbrötchen Tonijn spek
Benodigdheden:
1 St. Waldkorn
1 St. Kaiserbrötchen
60 Gr. Tonijnsalade
5 Gr. Gemengde sla
10 Gr. Rode ui
6 Gr. Kappertjes
4 Gr. Gebakken spek
Bereiding:
Stap 1 Bak het kaiserbrötchen af en snijd deze doormidden als deze is afgekoeld
Stap 2 besmeer deze met de tonijnsalade
Stap 3 Garneer het nu af met gemendde sla, fijne ringen rode ui, kappertjes en gebakken spek