Ingrediënten (4 personen)
1 groene, gele, rode en oranje paprika
1/2 bosje bosuitjes
100 g zwarte olijven, zonder pit
1 rode chilipeper
12 grote garnalen
4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels witte balsamico azijn
Zout, peper
Bereiding
Was de paprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprikahelften met de snijvlakken naar onderen onder de grill. Haal de paprika’s uit de oven zodra het velletje gebruind is en blaasjes krijgt. Laat afkoelen in een plastic zakje en haal het velletje eraf. Was de bosuitjes en snijd het witte deel in dunne ringen. Halveer de olijven. Ontdoe de chilipepers van zaad en zaadlijsten en hak ze fijn. Maak de grote garnalen los uit de schaal, was ze en pel ze. Verhit 3 eetlepels olie in een pan en laat de chilipepers daarin licht stoven. Braad de garnalen in de chiliolie aan beide kanten 2 tot 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Meng de salade-ingrediënten in een schaal. Meng de rest van de olie met de chiliolie uit de pan en de balsamico azijn en giet er overheen. Serveer met de gebraden grote garnalen.