De zeven finalisten voor de titel HorecaHeld 2012 zijn bekend. Van 1 tot en met 15 december kan er op hen gestemd worden via horecahelden.nl. De winnaar is degene die de meeste stemmen
ontvangt. Tijdens de Horecava op woensdag 11 januari om 11.45 uur wordt hij of zij gehuldigd door Job Vos, HorecaHeld 2011.
*De 7 finalisten zijn:*
*CaféHeld:* Mirjan Theuns van Eetcafé De Tijd in Oisterwijk
*FastserviceHeld:* Ronald Meijer van Pays de Mer in Terneuzen
*HotelHeld:* Peter Mooijman van Hotel Des Indes in Den Haag
*LunchroomHeld:* Alex Schulp van Brasserie Zuidplein in Rotterdam
*RestaurantHelden:* Carlos en Anneke Faes van De Proeftuin in Eindhoven
*TourCulinairHelden:* Floortje en Niels Mulder van o.a. Nielz Café in Almelo
*UWVHeld:* Joyce Knubben van Brasserie Friends in Bunde
*Stem nu op jouw favoriet!*
De zeven finalisten zijn de winnaars van de maandverkiezingen, die het afgelopen jaar plaatsvonden in verschillende categorieën. In de zeven maandverkiezingen streden zij met twee concurrenten om de eer en de nominatie voor de landelijke titel. Via "www.horecahelden.nl":http://www.horecahelden.nl kan iedereen vanaf 1 december op zijn of haar favoriet stemmen. Job Vos huldigt op het Xpertplaza de HorecaHeld 2012 en overhandigt hem of haar het eerste exemplaar van het HorecaHelden Magazine 2012.
*Een HorecaHeld isÂ
*
Â
iemand die zijn collegaÂs of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collegaÂs inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.
*Zelf een HorecaHeld worden met de SVH Toolkit?*
Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting, maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. HorecaHelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid heeft SVH de toolkit ontwikkeld. Door via www.horecahelden.nl de praktische instrumenten en tips uit de SVH Toolkit te gebruiken, kan iedereen een HorecaHeld worden.
~Thijs Jacobs~
Wie wordt HorecaHeld 2012?
2 december 2011