Winnaar Grand Prix op HorecaEvenTT krijgt lof van jury

Auteur: redactie
Events Awards 7 februari 2024
Winnaar Grand Prix op HorecaEvenTT krijgt lof van jury

Op de tweede dag van HorecaEvenTT in Leeuwarden vond met de Grand Prix een intensieve kookwedstrijd plaats. De uitdaging was om binnen enkele uren een viergangenmenu te bereiden voor vier personen, met een extra amuse vooraf. Acht teams hadden zich grondig voorbereid en streden om de hoofdprijs van 5.000 euro, gesponsord door Bidfood.

De opdracht in de black box omvatte ingrediënten zoals makreel, verse makreel, oester, coquilles en runderlende. Het niveau van culinair vakmanschap was buitengewoon hoog en de spanning bleef tot het laatste gerecht voelbaar. Uiteindelijk ging het team van Mearkas er met de prijzenpot vandoor, met lof van de jury: “Zeer constant gekookt op een zeer hoog niveau.”

Onze dank gaat uit naar onze partners van Bakker Vakkeukens, die ons voorzien van hoogwaardige wedstrijdkeukens die bijdragen aan het hoge niveau van de competitie. Een jaarlijks hoogtepunt is ook de Roelof van der Laan Trofee, gesponsord door VHC ActiFood, die uitgereikt wordt aan de meest gastvrije deelnemer. Opnieuw was het niveau van gastvrijheid opmerkelijk hoog, wat aantoont dat Nederlandse gastvrijheid zich kan meten met de besten. De winnaar van deze prestigieuze trofee was het team van Aan De Poel in Amstelveen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws