Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
De ervaren Bas Hoog is door hotel voco The Hague, waar Botanica Kitchen, Garden & Bar onder valt, aangesteld als Head Chef. Met hem aan het roer e...
Na zeventien jaar in sterrenzaken te hebben gewerkt vond Vincent van der Zalm het tijd: een eigen restaurant. Hij stopte in het voorjaar als Chef de C...
Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterpr...
Onlangs openden chef Nicky Quarz en gastvrouw Michèle van der Linden hun restaurant en foodbar Quarz in Muiderberg. De zaak, gevestigd in een karak...
Het interieur van Amarone kreeg dit jaar al een flinke make-over, maar wederom waait een frisse wind door het Rotterdamse sterrenrestaurant. Met de...
Restaurant Bolenius in Amsterdam is de winnaar van de DAM Prijs stadsdeel Zuid. Het restaurant maakt zich sinds 2012 op een duurzame manier sterk voor...
Robert Kranenborg kruipt op 17 maart tijdens een speciale avond in restaurant "Bolenius":http://www.bolenius-restaurant.nl/ in Amsterdam achter de kac...
Na het behalen van Michelinsterren in restaurants als La Rive, Le Cirque en La Cravache D'Or heeft topkok Robert Kranenborg een nieuw resultaat neerge...