Pasquale Carfora kookt met pop-up restaurant van Aroma in Amsterdam

Auteur: Redactie
Gastronomie Events 31 maart 2025
Pasquale Carfora kookt met pop-up restaurant van Aroma in Amsterdam

Restaurant Aroma Italian Fine Dining kondigt aan dat chef-kok Pasquale Carfora (van Aroma in Vaassen) zijn culinaire talenten vanaf april ook in de Amsterdam zal presenteren. De ‘JRE Chef van het Jaar 2025’ en zijn team zullen exclusieve diners verzorgen bij Mangia Pasta van Antonio Cavoto in Amsterdam West.

“In Amsterdam vind je een ander publiek dan op de Veluwe”, aldus Carfora. “Het zijn mensen die veel vaker uit eten gaan en goed weten wat er op culinair vlak speelt. Ik kijk ernaar uit mensen uit de Amsterdamse regio kennis te laten maken met mijn visie op de Italiaanse keuken: verfijnd, innovatief en met respect voor traditie.”

De diners vinden plaats op verschillende woensdag- en zondagavonden. Per avond is er plaats voor 25 gasten.

Italian Fine Dining

Italian Fine Dining Restaurant Aroma opende in september 2021 zijn deuren en serveert verfijnde Italiaanse gerechten met een focus op kwaliteitsingrediënten uit Italië in combinatie met een zorgvuldige selectie uit de Veluwse regio. Het JRE-restaurant heeft in korte tijd naam gemaakt en trekt gasten uit heel Europa. De 45e plek op de lijst van '50 Top Italy' bevestigt de constante kwaliteit en toewijding van Aroma aan de Italiaanse keuken.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws