15 jaar De RestaurantKrant (2012): Focus op keukenapparatuur, "Niet braden of bakken, maar stomen"

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2012): Focus op keukenapparatuur, "Niet braden of bakken, maar stomen" De RestaurantKrant: nr.4 2012

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2012, waar onze redactie de focus legde op keukenapparatuur. Demonstratiekok Valentijn Bogaers gaf zijn visie op het werken met een stoommachine in de keuken. "Je kunt meerdere producten stomen en het voordeel daarvan is dat de smaak goed en de kleur mooi blijft." In 2012 behoorden stoommachines tot de nieuwste gadgets in de keuken. Lees het hele artikel hier.

 

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het dossier terug.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws