15 jaar De RestaurantKrant (2017): Henk van Hees over de indonesische keuken bij Blauw

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2017): Henk van Hees over de indonesische keuken bij Blauw De RestaurantKrant: december 2017

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2017. Sinds 2013 is Henk van Hees de eigenaar van twee zaken in Utrecht en Amsterdam. In de vestiging van Blauw in Utrecht sprak De restaurantKrant met de horecaondernemer over ondernemen, managen en de Indonesische keuken. "Dankzij de geschiedenis die Nederland en Indonesië met elkaar hebben, zijn de keukens met elkaar verweven." De eigenaar heeft een rijke visie: "Als een kok tachtig uur werkt, heb je er één te weinig."  Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws