Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterren) in Reijmerstok. Zijn vriendin Romée Monkel gaat er eveneens werken als chef de rang.
“Ik ben ontzettend trots en blij met mijn huidig team en heb het gevoel dat ik met de komst van Dani deze ploeg de komende jaren nog verder kan verrijken’’, zegt Brut172-patron Hans van Wolde aan Chapeau Magazine. Dani zal zich er vooral gaan focussen op de creatieve kant; het ontwikkelen van ingrediënten. Chef de cuisine Wai-Tou Tsang blijft zich in Brut172 bezighouden met leidinggeven aan de keuken.
Dani werkte eerder bij Pure C (2 sterren) in Cadzand, De Leuf (1 ster) in Ubachsberg, Zarzo (1 ster) in Eindhoven, Enigma in Barcelona en recent als chef de cuisine bij Beluga Loves You (1 ster) in Maastricht.
Foto: Patrick Meis
Blijf je graag op de hoogte?
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.