De Groene Parel in Den Haag geopend

Auteur: David Bakker
11 april 2018
De Groene Parel in Den Haag geopend

Op zaterdag 24 maart heeft het visrestaurant De Groene Parel, voorheen de Fish
Shack, haar deuren geopend aan de Prins Hendrikstraat/Tasmanstraat in Den haag. De
opening stond in het teken van nieuwe gerechten, verfrissende wijnen en een hoop
gezelligheid.

Uit de biertap vloeide het Belgische biertje Stella Artois, wat perfect combineerde met de oesters en visgerechten. Een volle zaak, nieuwe gezichten en een sfeervol gezelschap maakte de avond helemaal compleet. In één maand is de voormalige Fish Shack omgetoverd naar De Groene Parel.

Interieur

De groen-gele muren doen lijken alsof de gasten in een roestige vissersboot zitten, het gouden plafond zorgt voor een chique sfeer en door de open keuken worden de gasten meegenomen in het bereiden van de gerechten. De Groene Parel kookt mee met de viskalender, waardoor er duurzame vis wordt geserveerd.

Dankzij het gezellige shared dining concept, ookwel social dining genoemd, kunnen de gasten meerdere gerechten proberen. En daar wordt gebruik van gemaakt. Binnen een mum van tijd staan de tafels vol met prachtige gerechten, klaargemaakt door chef-kok Jamie Smith en Souschef Roel van der Put.

Tijdens de borreluren valt het concept shared dining ook erg in de smaak en wordt er op het terras genoten van de uitgesproken wijnen en bijvoorbeeld een oester of een ander bijkomstig gerecht. Van octopus tot en met sliptong of van ceviche tot en met calamaris. Iedereen kan genieten bij De Groene Parel, daarom is er ook voor de vegetariërs en voor de vleeseters genoeg keuze. Zelfs voor de kleintjes onder ons is er een aangepast menu, zodat iedereen kan genieten.

Overig nieuws