Restaurant Mijn Keuken* per direct gesloten

Auteur: Redactie
Ondernemen 16 februari 2023
Restaurant Mijn Keuken* per direct gesloten

De gedachte om de deuren van restaurant Mijn Keuken* te sluiten speelt al een langere tijd door het hoofd van eigenaren Pieter Bosters en Simone Tak. Deze week was het zo ver, de deuren gingen dicht.  

Een geschikt moment vinden was lastig voor Pieter en Simone. 17,5 jaar lang hebben zij keihard gewerkt aan het restaurant dat in het bezit is van een Michelinster. “Dit is niet zomaar los te laten”, laat het ondernemersduo weten op hun Facebookpagina. Tot op heden zijn de eigenaren nog trots op het behalen van de ster. Onder andere de problematiek op  de arbeidsmarkt en de stijgende kosten binnen de vaste lasten gaven hen de doorslag het restaurant te sluiten. Ook ontving restaurant Mijn Keuken coronasteun, deze moest in het geheel terugbetaald worden na een omzet dat 1,5 procent te hoog was. Voor Pieter en Simone voelt het alsof ze gestraft worden voor eerlijke boekhouding en het team aan het werk houden in tijden van crisis.

Privéleven

Het negatieve gevoel dat deze tijden met zich meebrengt, laten de eigenaren los. Zij zeggen nu terug te kijken op een mooie tijd met tevreden gasten en een hardwerkend team. “Nu maken we tijd vrij voor ons gezin en privéleven. Vanuit daar gaan we verder kijken welke manier van werken daarin past. We hebben nog zo veel ambities, ideeën en concepten die we graag willen uitvoeren. Het is tijd om deze periode af te sluiten en ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen.”

Pieter en Simone zijn tijdelijk nog actief op sociale media om te delen waar zij zich momenteel mee bezig houden. De deuren van restaurant Mijn Keuken gaan niet meer open. Wat er nu gaat gebeuren in het pand is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws