Naast zijn vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, was het tijd om een groter deel van Rotterdam kennis te laten maken met Diego’s. Daarom opent Diego's vanaf april de deuren van de bezorgkeuken in Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo. Een nieuw concept van chef Junior Lugte.
Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. "Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam." Nu de toekomst door corona nog erg onzeker is, lijkt een extra fysieke locatie nog niet de volgende stap. Het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om het merk uit te breiden.
Ook gaat Diego in de bezorgkeuken experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. "Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om de beste en lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dus verwacht op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts."