Consumenten hebben steeds hogere verwachtingen wanneer zij uit eten gaan. Maar hoe houd jij als chef-kok nog het overzicht om een onderscheidende menukaart samen te stellen? Een menukaart waarbij je, naast het volgen van trends, ook rekening moet houden met tijd en budget?
Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel hierin een belangrijke rol kan spelen en wil je hierbij helpen met het platform 'Vier het Seizoen'. Op dit platform kun je seizoensgebonden inspiratie opdoen voor jouw menukaart. Om de veelzijdigheid van de aardappel te ontdekken, hebben we 20 unieke seizoensgebonden recepten voor je
samengesteld. Kortom, dit receptenboek biedt jou inspiratie voor jouw menukaart, ieder seizoen opnieuw!
KLIK OP DEZE LINK OM HET RECEPTENBOEK (TER WAARDE VAN € 14,95) GRATIS TE ONTVANGEN!
P.S.: Aviko producten passen prima in de professionele keuken. Ervaar het gemak
en de kwaliteit en vraag een gratis proefpakket aan op http://www.vierhetseizoen.nl/