Download de Horeca Kansen&Omzet Kalender

Auteur: Redactie
Ondernemen 15 december 2021
Download de Horeca Kansen&Omzet Kalender

Het einde van 2021 is aanstaande. ‘Gelukkig maar’, zullen veel horecaondernemers denken. Het zijn letterlijk donkere tijden voor veel ondernemers. De verlenging van de avondlockdown hakt er behoorlijk in. Geen kerstdiners, eindejaarsfeesten en kerstborrels dit jaar. Het scheelt behoorlijk veel omzet.

Om die omzetkansen in 2022 extra te belichten heeft de redactie de Horeca Kansen&Omzetkalender ontwikkeld. Hoewel nog altijd niet bekend is wat wel en wat niet kan in de winter van 2022, heeft de redactie wel inzichtelijk gemaakt op welke dag jij als horecaondernemer extra omzetkansen kan ontwikkelen.

Op 4 september 2022 rijdt Max Verstappen als regerend wereldkampioen in Zandvoort de Grand Prix, op 30 januari is het de dag van de croissant, op 27 mei is het ‘Dag van de Asperge’ en op 27 september is het 'Wereld Toerisme dag'.

Downloaden

Zo zijn er nog tientallen voorbeelden van extra omzetmomenten in 2022. Die kansen hebben we, speciaal voor horecaondernemers, als kalender opgemaakt en is hier kosteloos te downloaden. Handig om op te hangen in de zaak. Doe er je voordeel mee!

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws