Jonas Haegeman van Restaurant De Vijf Seizoenen versterkt Chefs Club Beetz

Auteur: Charlotte Mauritz
Gastronomie 10 juni 2025
Jonas Haegeman van Restaurant De Vijf Seizoenen versterkt Chefs Club Beetz

Afgelopen week heeft Beetz Europe haar nieuwe lid van de Chefs Club gepresenteerd. Chef Jonas Haegeman van restaurant De Vijf Seizoenen uit het Belgische Brakel is het nieuwste lid van de Chefs Club. Samen met de vier Nederlandse leden zal Jonas andere chefs inspireren om de Dry Aged Biet van Beetz op het menu te zetten. De keuze voor een Belgische chef is logisch, aangezien de Dry Aged Biet sinds begin dit jaar ook in de Belgische foodservice verkrijgbaar is via groothandel Claessens uit Antwerpen.

“Ik ben enorm enthousiast over de Dry Aged Biet. De smaak en de textuur bieden zoveel mogelijkheden, en ik kijk ernaar uit andere chefs te inspireren", aldus Haegeman.

“We zijn enorm blij met Jonas als het gezicht voor de Dry Aged Biet in België, en we hopen dat nog meer chefs in België het product op de menukaart gaan zetten", aldus Charlotte Mauritz, campagneleider van Beetz.

Andere leden van de Chefs Club zijn Geert-Jan Vaartjes van Oan Tafel & Ode, Gijs Kemmeren van Restaurant Vannu en founder de de Dry Aged Biet, Yannick Roofhof van ’t Sukerieje en Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek*

De Dry Aged Biet is in Nederland verkrijgbaar bij Rungis, Hanos en Lindenhoff Horeca. In België kunnen chefs terecht bij groothandel Claessens.

Volg @bietstuk op Instagram voor meer inspiratie. Binnenkort komt de nieuwe website online!

Fotografie: Charlotte Mauritz

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws