Loetje opent in Vught deuren 32e restaurant

Auteur: Redactie
Opening 6 april 2023
Loetje opent in Vught deuren 32e restaurant

Loetje opent 6 april de deuren van een nieuw filiaal in Vught. Het restaurant is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje-concept. Het is de 32e locatie van de keten. 

Na lange tijd gesloten te zijn geweest, is de populaire locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch weer geopend. Decennialang was de locatie in de omgeving een begrip als restaurant en familiebedrijf In ’t Groene Woud en na een tijdperk van ruim 100 jaar maakt de locatie nu ruimte voor een van oorsprong ander familiebedrijf; Loetje.

Verbouwd

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om het pand zowel van binnen als van buiten te vernieuwen en te verbouwen naar het kenmerkende Loetje-gevoel. Warm met verrassende huiselijke accenten en goed passend bij de groene omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, veel licht en een landelijke sfeer. Ook is er een uitbouw gerealiseerd, waardoor er binnen ruimte is voor ruim 200 gasten. Een plek waar bezoekers neer kunnen strijken voor of na een lange wandeling of fietsroute in de natuur. 

Zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Naast dat gasten bij Loetje Vught uitgebreid kunt lunchen, borrelen, koffiedrinken en dineren, kunnen zij er ook terecht voor besloten gelegenheden en evenementen. Het restaurant is ruim en dankzij de knusse hoeken en de afsluitbare zaal, zijn er veel mogelijkheden op het gebied van groepsdiners, zakenlunches, besloten borrels, feesten, vergaderingen en presentaties.

Over Loetje

Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam-Zuid is nu uitgegroeid tot meer dan 30 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde Loetje DNA.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws