2020 was een veelbewogen jaar. Een jaar waarin we op onze website en via de nieuwsbrieven jullie - als restaurantondernemers - zo veel mogelijk nieuwsfeiten, adviezen, interviews en opiniestukken hebben aangeboden. Allemaal om de kennis op peil te houden, een goede bron van informatievoorziening te zijn en om inspirerende verhalen op te tekenen. Maar welke artikelen werden nu het best gelezen dit jaar?
In dit overzicht zie je het en kun je ze nog een keer nalezen.
In dit overzicht presenteren we je de 10 best gelezen artikelen op onze website:
1. Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
2. Coronavirus: Afhalen mag onder voorwaarden, bezorgen ook toegestaan
3. Uitreiking Michelin Gids 2020 van minuut tot minuut
4. Biefstukrestaurant Loetje klaar voor 1,5 meter afstand in de horeca
5. Ries en Lilian Verburgt dragen toprestaurant De Schans Montfoort over
6. Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
7. Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
8. Moeder en zoon beginnen samen pasta & wijnbar in Gorinchem