Nederlandse sterrenchefs Ron Blaauw, Erik van Loo, Edwin Vinke en Soenil Bahadoer gaan volgende maand koken in een pop-up restaurant op Ibiza.
Voor het restaurant Société Anonyme worden de chefs ingevlogen om een menu samen te stellen. Volgens de organisatie is eten op Michelin-niveau op eilanden als Ibiza nog zeldzaam; daarom wordt het pop-up restaurant opgericht.
~Foto: Edwin Vinke in zijn moestuin bij zijn restaurant 'De Kromme Watergang' in Slijkplaat~
*Ron Blaauw*
Sterrenchef Ron Blaauw zegt dat hij altijd openstaat voor nieuwe uitdagingen. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken over het pop-up restaurant op Ibiza.
*Société Anonyme*
Het restaurant is geopend van 8 tot en met 27 september en zal jaarlijks naar Ibiza terugkomen. Voor de toekomst staan er meerdere bestemmingen op de planning en ook is het de bedoeling dat er meerdere chefs, nationaal en internationaal, in het restaurant gaan koken.
Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza
4 augustus 2015