Na een eerder verschenen kookboek uit zijn keuken, presenteert Hans van Wolde deze winter ÂMOODS met een korreltje zout.' Naast de culinaire creaties in zijn Restaurant Beluga, blijft hij innoveren en smaakvolle en inspirerende concepten creëren. Dit keer in de vorm van een
culinair lifestyleboek.
*Dagboek*
MOODS met een korreltje zout is een 'dagboek' vol uitspraken, emoties en gebeurtenissen uit het dagelijks leven van Hans in combinatie met fotoÂs en collages van bijzondere momenten uit zijn leven. Het boek beschrijft vijf verschillende gemoedstoestanden (liefhebben, zondigen, genieten, delen en vieren) elk voorzien van ongezouten uitspraken van de creatieve geest aangevuld met tips en persoonlijke notes.
*Persoonlijke gerechten*
Van Woldes passie voor smaak en pure ingrediënten en zijn af en toe ietwat ongenuanceerde uitspattingen, blijven daarbij niet onbesproken. Uiteraard wordt dit alles omlijst met persoonlijke gerechten van de sterrenkok waarmee de lezer zelf aan de slag kan.
Het korreltje zout vormt in dit boek, net als bij elk gerecht, een substantiële toevoeging. Onmisbaar en essentieel voor een extra bite, een finishing touch of onverwachte wending. Omdat je de moods in het leven soms maar gewoon het beste kunt accepteren en veel dingen vooral moet blijven relativeren...
Hans van Wolde: ÂGeniet van het leven, haal eruit wat erin zit, maar neem het soms met een korreltje zout...Â
Het boek is vanaf begin december 2011 verkrijgbaar, maar kan nu al besteld worden. kijk voor meer informatie op "www.rest-beluga.com":http://www.rest-beluga.com
Nieuw kookboek Hans van Wolde
17 november 2011