Pianeta Terra opnieuw benoemd tot beste Italiaanse restaurant in Nederland

Auteur: Redactie
Food Internationaal 15 december 2022
Pianeta Terra opnieuw benoemd tot beste Italiaanse restaurant in Nederland

Pianeta Terra staat op nummer negentien op de lijst van beste Italiaanse restaurants ter wereld 2023 van 50 Top Italy 2023. Daarmee is het volgens die notering het beste Italiaanse restaurant van Nederland. In juli dit jaar werd het restaurant benoemd tot Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2022.

“Fabio Antonini in de keuken en zijn partner Laura Martini in de eetzaal runnen het restaurant in het historische centrum van Amsterdam. Een locatie van grote elegantie met een ontspannen sfeer in een intieme setting. Het voorstel is een verfijnde Italiaanse keuken die een zeldzame combinatie weet te bereiken: authenticiteit en innovatie. Het brood en de pasta worden vers bereid. Fabio Antonini en zijn team zetten zich sterk in voor milieu-ethiek, duurzaamheid en biologische producten en besteden veel aandacht aan zowel lokale als Italiaanse leveranciers. De service is gastvrij en warm. Er is een mooie wijnkaart”, meldt 50 Top Italy 2023.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws