Restaurant Crème Crue over de kop

3 juli 2013
Restaurant Crème Crue over de kop

Een "IENS-award":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/creme-crue-ontvangt-award-van-iens-18572/, "succesvolle avonden voor goede doelen":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/creme-crue-haalt-13354-euro-op-12627/, en 15 punten in de GaultMillau 2013... Het mocht allemaal niet baten voor restaurant en kookstudio Crème Crue uit Rijswijk. De rechtbank
in Den Haag heeft deze week het faillissement afgekondigd over de zaak van Patrick Kelder en zijn team.

*Reactie*
Op twitter laat de patron-cuisinier weten: "Zijn allemaal geweldig geweest de afgelopen 4 jaar. Het was een geweldige tijd waar in we een prachtig bedrijf hebben neergezet waar we met zijn allen trots op mogen zijn! Nogmaals bedankt voor alle steun! Tot snel iedereen." Kelder startte het restaurant met kookschool in 2009.

Op de foto: Het team van Crème Crue in betere tijden, tijdens de overhandiging van de IENS-award vorig jaar zomer.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws