Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland (bij Hilversum) viert komende maand haar 10-jarig jubileum. Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en opende na een flinke verbouwing in september zijn restaurant met als concept ‘Wining & Dining’.
Gooise hotspot
De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Vlaar behoort inmiddels tot de culinaire top van Nederland, het interieur en terras zijn inmiddels volledig gemoderniseerd en het restaurant is in 10 jaar uitgegroeid tot een Gooische hotspot voor de (business) lunch en diner met gasten uit de regio maar ook ver daarbuiten. De Tasting Room is een nieuwe, luxe privéruimte voor live cooking en private dining met een terras aan het water.
Basis is de Franse keuken met een modern accent. De witte brigade staat sinds vier jaar onder leiding van chef Danny Rijs (31, woonachtig in Nederhorst den Berg). Zijn stijl kenmerkt zich door naar het seizoen te koken, op een creatieve en vernieuwende manier. Alles is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.
Speciaal jubileummenu
“Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd gastronomisch restaurant hebben neergezet en om dit te vieren is het de hele maand september VLAAR Festival”, aldus Arlo Vlaar. Tijdens het VLAAR Festival geniet je de hele maand september van een speciaal 4-gangen jubileummenu voor slechts € 33,50. Want wie jarig is trakteert!
Restaurant Vlaar is dagelijks geopend voor lunch, diner en vergaderen.