Ron Blaauw adviseert Pasta e Basta

27 mei 2013
Ron Blaauw adviseert Pasta e Basta

Als adviseur is SVH Meesterkok Ron Blaauw de samenwerking met Hans Duijf van Pasta e Basta aangegaan. Samen met chef-kok Tom Smit, die nu in zijn eentje de leiding in de keuken heeft, is
de tweesterrenchef binnenkort verantwoordelijk voor de culinaire invulling in het Italiaanse restaurant in Amsterdam.

*Beleveing*
Bij restaurant Pasta e Basta staat de beleving centraal. Dit komt met de zingende bediening tot zijn recht. Blaauw in onlangs een andere weg in geslagen. Volgens hem sluit de samenwerking met het Italiaanse restaurant goed op deze richting aan. Op de eenvoudige gerechten die ontstaan uit verse ingrediënten hoeven gasten niet lang te wachten.

*Blaauw*
Blaauw stopte onlangs na veertien jaar met zijn sterrenrestaurant en opende "Ron Gastrobar":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ron-blaauw-stopt-met-sterrenrestaurant-19541/.

Vanaf begin september gaat de samenwerking van start.

~Maud Vissers~

Overig nieuws