Ron Blaauw van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Amsterdam gaat in opdracht van cateraar Label Hospitality tijdens wedstrijden en evenementen in de Amsterdam ArenA diners en lunches verzorgen.
*Twee passies*
Ron Blaauw: ÂIk kijk er als Ajax-liefhebber naar uit om in de ArenA te mogen koken met de collegaÂs van Label Hospitality. Geweldig om mijn twee passies, het voetbalspel en koken, te kunnen combineren.Â
De culinaire invulling in de nieuw gerealiseerde ontvangstruimten blijft in handen van Maison van den Boer.
Wijnhuis LÂException Lenselink verzorgt de wijnen in het hele stadion.
*Renovatie*
De modernisering van het hoofdgebouw van de ArenA is naar verwachting komend najaar afgerond. Onder meer het aantal ruimtes wordt verdubbeld naar in totaal 6000 m2. Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in moderne faciliteiten in het grotendeels vernieuwde en uitgebreide hoofdgebouw.
*Foto's:* Louis van de Vuurst
~Frank Lindner~
Ron Blaauw kookt in ArenA
6 augustus 2012