Ron Blaauw omarmt boekingsplatform voor professionele thuiskoks

Auteur: Redactie
Gastronomie Michelin 22 maart 2022
Ron Blaauw omarmt boekingsplatform voor professionele thuiskoks

Ron Blaauw omarmt de digitalisering van de horeca en zet een volgende stap d.m.v. een samenwerking met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Sinds vandaag zijn de chefs van Ron Gastrobar ook bij de consument thuis te boeken via CHEFSTBL.

Culinair ondernemer Ron Blaauw staat erom bekend om voorop te lopen bij innovaties in de gastronomische wereld, van dark kitchens, augmented reality tot 3D geprint “vlees”. Na de heropening van de horeca draaien zijn restaurants op volle toeren, maar zet hij tegelijkertijd zwaarder in op home-dining. “Thuis dineren is een trend die zich de komende jaren nog verder zal ontwikkelen”, aldus Blaauw. “En ook bij de mensen thuis willen we de best mogelijke ervaring creëren.” 

De echte Ron Gastrobar ervaring bij je thuis

Vanaf vandaag is het mogelijk om direct online een sterrenwaardig 5 gangendiner met bijpassende wijnen te boeken, dat thuis door de chefs van Ron Gastrobar voor je wordt bereid en uitgeserveerd. De avond wordt volledig verzorgd met tafellinnen, servies, glaswerk, bediening en een schone keuken aan het einde van de avond. 

Geen offertes meer aanvragen maar je kan meteen zien wanneer de chef beschikbaar is en je kunt online direct boeken en betalen. 

Digitalisering in de horeca is nu een must

Het boeken van een echte Ron Gastrobar chef door consumenten thuis of op kantoor was al langer mogelijk via de cateringtak van Ron Blaauw. Maar door dit proces nu volledig te digitaliseren verloopt het nu net zo eenvoudig als het online bestellen van een diner box of het plaatsen van reservering bij één van de restaurants. 

Volgens Bart Manders, oprichter van CHEFSTBL.COM, is digitalisering in de horeca belangrijker dan ooit, nu het zo moeilijk is om aan goed personeel te komen. “Je wil dat vakmensen alleen tijd besteden aan hetgeen waar ze zo goed in zijn: het verzorgen van gasten. En geen tijd verspillen aan administratieve handelingen rondom een boeking, dat moet technologie volledig automatiseren.”

Over CHEFSTBL

CHEFSTBL is  de grootste catering marketplace van Nederland dat klanten en chefs bij elkaar brengt die speciale momenten willen vieren met dierbaren. Gebruiksgemak en snelheid staan centraal voor de beleving van zowel klanten als chefs. 125 verschillende professionele chefs en cateraars zijn direct online te boeken voor diners en evenementen tot ca. 75 personen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws