Wegens het succes van Restaurant EatCetera heeft het hotel en congrescentrum Hof van Wageningen een nieuwe sous-chef aangenomen. Chef-kok Kristan Monsma heeft vanaf heden in de persoon van Evert Prins een 'sous' aan zijn zijde. Prins heeft al vele jaren nationale en internationale ervaring. Zijn passie voor het bereiden van gerechten zal, naar zeggen van het congreshotel, in Restaurant EatCetera goed tot zijn recht komen.
Restaurant EatCetera valt goed in de smaak bij de gasten. De opening van het à la carte Restaurant EatCetera was de eerste aanzet tot een gehele metamorfose van Hof van Wageningen en is volgens het hotel een groot succes.
Om de zakelijke klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn, zal Hof van Wageningen verder uitbreiden. De tweede stap die gezet wordt, is de aanleg van een terras aan de achterzijde van het gebouw. Het terras zal 120 zitplaatsen bieden en de opening staat gepland voor eind mei 2009. Het terras komt aan het water te liggen en er kan van een hapje en een drankje genoten worden, natuurlijk uit de keuken van Restaurant EatCetera.
Succesvol EatCetera neemt extra chef aan
10 maart 2009